Vremea e rece la Cluj si in tara cel putin pana marti

Toata tara a intrat sub incidenta informarii meteo. Potrivit specialistilor, vremea se raceste accentuat. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului. La munte va viscoli. Informarea este valabila de duminica, de la ora 16.00, pana marti la ora 23.00.

Vor fi perioade de timp in care se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse, mai ales la munte, 15-20 l/mp.

In seara zilei de duminica vor fi ploi, dar in noaptea de duminica spre luni (27/28 noiembrie) si in cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, unde valorile termice vor marca o scadere accentuata.

In noaptea de luni spre marti (28/29 noiembrie) si pe parcursul zilei de marti (29 noiembrie), vremea se va raci in toata tara. Va ninge si in regiunile sudice, unde pe arii restranse este posibil sa se depuna strat de zapada.

Temporar, vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi 50-60 km/h. Indeosebi in zonele de munte se va depune strat nou de zapada. Vantul va sufla cu rafale de peste 60-70 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *