Incepe TIFF 2020, cu La Belle Époque in Piata Unirii

O calatorie in timp, nostalgica si plina de umor, deschide azi cea de-a 19-a editie a Festivalului de Film Transilvania. Comedia romantica La Belle Époque/Cei mai frumosi ani, cu Daniel Auteuil si Fanny Ardant, da startul festivalului. Proiectia incepe la ora 21.00, in Piata Unirii.

Spectatorii prezenti la Gala de deschidere, incepand cu ora 21:00, vor avea parte de o surpriza muzicala speciala. Piata Unirii va deveni locul de intalnire al muzicii clasice cu sound-urile electronice moderne. Este vorba despre un moment artistic inedit: Sync the Classics – un nou concept al compozitorului si producatorului clujean Paul Ilea, cu participarea extraordinara a sopranei Zsuzsana Cerveni.

Seara va continua la inaltime, cu o calatorie fantastica in masina timpului, alaturi de Daniel Auteuil si Fanny Ardant. Protagonistul din La Belle Époque, jucat de starul francez Daniel Auteuil, alege sa retraiasca ziua in care a cunoscut-o pe sotia sa, interpretata de fermecatoarea Fanny Ardant.

Distinsa in 2018 cu Trofeul Transilvania pentru intreaga cariera, celebra actrita franceza a obtinut anul acesta trofeul César pentru interpretare cu rolul din comedia semnata de Nicolas Bedos. Un Westworld francez cu actori in loc de roboti, La Belle Époque, proiectat in premiera mondiala la Cannes, „ne ajuta sa ne reamintim adevaratele motive pentru care ne indragostim’’, scrie Variety.

Filmul din deschiderea #TIFF2020, ‘Cei mai frumosi ani‘ / ‘La Belle Époque‘, va rula in acelasi timp cu proiectia de gala (sold-out) in alte doua locatii de festival, vineri, 31 iulie, de la ora 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *