Investiție masivă în Florești, cu crearea de locuri de muncă

Horia Șulea, primarul comunei clujene Florești, a anunțat că cel mai mare producător de scule așchietoare din Europa își va deschide o fabrică în localitate.

Anunțul a fost făcut de primar pe pagina de Facebook. Horia Șulea a precizat că vor fi create peste 500 de noi locuri de muncă.

Prioritatea acum va fi accesul auto fluid dinspre Florești spre Cluj-Napoca. Primarul a precizat că drumul de exploatație agricolă de pe Nord, care iese din garanție în octombrie va fi asfaltat cu fonduri europene.

“Legat de Centura de pe Sud, în 1-2 luni sper să intrăm în licitația de execuție. Consider că Drumul Expres ce va lega Autostrada de sensul giratoriu Cora este o soluție viabilă și realizabilă a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. De asemenea, mă gândesc să demarăm un proiect pe fonduri europene privind canalizarea şi acoperirea văii adiacente strazii Eroilor. Și apoi lărgirea străzii și mutarea trotuarului”, a scris primarul Floreștiului.

3 thoughts on “Investiție masivă în Florești, cu crearea de locuri de muncă

 • 27 iulie 2015 la 08:42
  Permalink

  Investiția este importantă pentru comună. Ar fi interesant de cunoscut numele firmei producătoare care vine la Florești.

  Răspunde
 • 27 iulie 2015 la 18:16
  Permalink

  Eu nu cred ca ar trebui sa ne laudam cu faptul ca ca mai multi clujeni vor intra sclavi pe plantatie pentru o mie de lei pe luna…

  Răspunde
 • 19 august 2015 la 17:39
  Permalink

  orice noua investitie este bine venita si mai ales locurile de munca care se creeaza.

  Admin
  LocuriDeMuncaCluj.NET

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *