Miss Bikini pe zapada, castigat din nou de o clujeanca

Clujeanca Anca Tandrea a castigat, duminica, titlul de Miss Bikini pe zapada pentru al doilea an consecutiv, a anuntat Bogdan Brylynski, purtator de cuvant al competitiei, invingandu-le pe celelalte opt concurente prezente la intrecerea Bikini Race 2018 care avut loc in statiunea Paltinis, la o temperatura de minus 3 grade Celsius si pe o zapada de 65 de centimetri.

Castigatoarea a primit in dar o excursie all-inclusive la surf, in Tenerife.

Cele noua concurente au avut de trecut cinci probe, purtand doar costum de baie, caciuli, casti si clapari pentru schiuri sau snowboard. Probele au constat intr-o prezentare pe catwalk, proba de ski sau snowboard slalom pe partia D a complexului Arena Platos Paltinis, proba de precizie, proba de doborat popicele si un traseu aplicativ de catarari si coborari pe obstacole create din zapada.

Din juriul concursului au facut parte, printre altii, Andy Fazekas, multiplu campion national de snowboard si unul dintre pionierii acestui sport in Romania, si Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent incheiate.

In 2013, la prima editie a concursului Miss Bikini, s-a inregistrat si un record de varsta, Elisabeta Fazekas, in varsta de 75 de ani, numarandu-se printre participante.

Cinci probe de concurs: Prezentare pe Catwalk, Proba de Schi sau Snowboard Slalom, Proba de Precizie, Proba de doborat popicele, Proba Traseului Aplicativ.

Suma punctelor obtinute la cele 5 probe de concurs egal Punctajul Total, iar primele 4 concurente au participat in Super Finala care consta in parcurgerea din nou a traseului aplicativ, de data aceasta simultan.

Foti: hila.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *