Oradea este singurul oras din Romania in clasamentul celor mai bune destinatii

Un oras din Romania se afla pe locul 6 in topul European Best Destination. Nu, nu este Cluj-Napoca. Nici vorba. Oradea a devansat orase precum Londra, Istanbul, Roma, Atena si Viena in clasament.

European Best Destination a publicat recent clasamentul cu cele mai recomandate destinatii de calatorie in Europa pentru anul 2022. Printre cele 20 de orase care merita vizitate se afla si Oradea. European Best Destination este platforma care publica in fiecare an clasamentul cu cele mai bune destinatii europene de calatorie.

Clasamentul din 2022 se bazeaza pe 500 de mii de voturi, de la utilizatori din 182 de tari diferite. Iata clasamentul complet al celor mai bune destinatii europene in 2022: 1. Ljubljana – Slovenia; 2. Marbella – Spania; 3. Amiens – Franta; 4. Plovdiv – Bulgaria; 5. Leuven – Belgia; 6. Oradea – Romania; 7. Londra – Regatul Unit; 8. Nijmegen – Olanda; 9. Regiunea Lahti – Finlanda; 10. Istanbul – Turcia; 11. Coasta Amalfi – Italia; 12. Praga – Cehia; 13. Roma – Italia; 14. Bavaria – Germania; 15. Atena – Grecia; 16. Clonakilty – Irlanda; 17. Viena – Austria; 18. Lucerna – Elvetia; 19. Graz – Austria; 20. Creta- Grecia.

Cel mai frumos oras din Romania, Oradea este una dintre destinatiile tale care trebuie vazute in 2022. Oradea este un oras care se bucura din plin de fiecare anotimp si pompeaza energie vie intr-un peisaj arhitectural surprinzator. Este exponentul turismului lent si fara stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *