Primul automat de vanzare a biletelor a fost pus in functiune

Primul automat din cele 61 de automate de vanzare de bilete pentru mijloacele de transport in comun din municipiul Cluj-Napoca a fost pus astazi in functiune. Emil Boc a testat aparatul din statia „Somesul” de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 si a cumparat 3 bilete cu 6 lei.

Automatele de bilete din Cluj-Napoca vor fi date gradual in folosinta pana la sfarsitul lunii octombrie. „Clujenii vor avea posibilitatea sa isi cumpere bilet la orice ora din zi si din noapte fara sa mai mearga la un chiosc”, a spus Emil Boc.

Aparatele au afisaj in cinci limbi, respectiv romana, engleza, maghiara, franceza si germana. Primarul a fost cel care a testat primul aparat dat in functiune. El a cumparat prima data un bilet cu doi lei si apoi a vrut sa testeze si functiunea pentru mai multe bilete. El a cumparat doua bilete si a primit rest de la 10 lei.

De la aceste aparate pot cumpara bilete si cei care circula in Zona Metropolitana. Din luna octombrie, acestea se vor putea cumpara și cu ajutorul unui card.

Primarul a spus ca la fiecare automat va fi o persoana de la Compania de Transport Public Cluj care le va explica oamenilor cum pot sa cumpere bilete.

 

Sursa foto: Emil Boc (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *