Ravagii facute de ploi la Turda, trafic inchis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in ultimele 24 ore 41 de atentionari si avertizari de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din tara, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Ca urmare a manifestarii acestora, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 11 localitati din sapte judete. In Cluj, intre Turda si Campeni, pe DN 75, pe raza localitatii Lungesti, din cauza precipitatiilor abundente care au facut ravagii, traficul rutier a fost oprit temporar, s-a intervenit in doua zone pentru degajarea carosabilului de aluviuni (lungime de 10 m, inaltime de 0,5 m).

In municipiul Alba Iulia IGSU a intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil. Doua autoturisme au fost avariate de elemente de constructie desprinse dintr-o locuinta.

In Caras Severin, in doua localitati — Jupa si Otelul Rosu — s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci cazuti (pe carosabil si cabluri electrice), in localitatea Prisaca s-a intervenit pentru degajarea unui stalp cazut pe cabluri electrice.

In municipiul Targu-Jiu au existat de asemenea ravagii facute de ploi si s-a intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe un autoturism. In judetul Harghita, in localitatea Gheorgheni s-a intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe cabluri electrice.

In judetul Hunedoara, in doua localitati (Galati si Ohaba de sub Piatra) s-a intervenit pentru extragerea apei din patru beciuri. In judetul Sibiu, in doua localitati (Cornatel si Sibiu) s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci cazuti pe carosabil, se arata in informarea IGSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *