S-a dat startul Transilvania Rally 2015

Startul festiv al Transilvania Rally 2015 a avut loc joi seara, în Piața Unirii, în prezența unei numeroase asistențe. Prima mașină care a luat startul a fost noul Ford Mustang prezentat de Ford România. Echipajele s-au aliniat la start după prezentarea mașinilor și o sesiune de autografe oferite de echipaje.

Startul a fost precedat de evenimentul dedicat copiilor, Kid Zone, din Piața Unirii unde copiii s-au jucat și au participat la concursuri: au desenat pe asfalt și au fost premiați, au construit cu LEGO și au fost pictați de studenți la arte plastice.

Cea de a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop din acest an, Transilvania Rally 2015, va fi disputată de un număr de 49 de echipaje care și-au anunțat înscrierea.

Cu 11 probe speciale (8 diferite) cu o lungime totală a probelor de circa 123 km și trei probe superspeciale – două în parcarea Polus Center și una în centrul municipiului Turda – Transilvania Rally promite a fi un real spectacol.

Liderul Napoca Rally Academy, organizatorul Transilvania Rally, Marco Tempestini, susține că și în acest an au încercat să aducă spectacolul aproape de oameni. ”Experienţele noastre internaționale ne fac să dorim să organizăm un raliu dedicat tot mai mult spectacolului şi spectatorilor, un ingredient de bază pentru a avea un succes durabil şi ambiţii de afirmare pe plan internaţional; și în acest an am dorit să aducem maşinile de curse şi piloţii, atât de fascinanţi pentru spectatori, cât mai aproape de oameni”, apreciază Marco Tempestini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *