Simone Tempestini a castigat Transilvania Rally

Simone Tempestini a cucerit, sambata, un nou titlu de campion national de raliuri, dupa ce s-a impus in Transilvania Rally, etapa a cincea a Campionatului National de Raliuri Betano, desfasurata la Cluj.

Simone Tempestini si Sergiu Itu au castigat al doilea titlu consecutiv de campioni. Pentru pilotul de origine italiana acesta este al cincilea titlu national in sase sezoane.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) s-a impus cu timpul de 01 h 02 min 11 sec 7/10, pe locul secund au sosit colegii de echipa Bogdan Marisca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), la 1 mi 23 sec 3/10, in timp ce treapta a treia a podiumului a fost ocupata de Dan Girtofan si Tudor Marza (Skoda Fabia R5), la 2 min 24 sec 4/10.

Transilvania Rally a fost marcata de accidentul echipajul cu numarul 13 in timpul probei speciale cu numarul 5. Eugen Caragui si Robert Fus (Peugeot 208 R2) au iesit in decor, lovind un copac. Ambii au fost transportati la spital, iar Eugen Caragui a fost supus unor investigatii amanuntite. Medicii au stabilit ca nu exista niciun fel de leziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *