Hornbach pregateste un magazin in Cluj-Napoca

Hornbach, retailerul german de materiale de constructii si produse pentru gradinarit, pregateste extinderea retelei sale in Cluj-Napoca si Constanta. Saptamana aceasta, germanii deschid o unitate la Oradea, investitie de 28,5 milioane de euro.

Magazinul din judetul Bihor este amplasat pe un teren de 5,4 ha si are o suprafata de 23.000 mp. Hornbach vrea sa extinda reteaua de magazine din Romania cu doua unitati noi, la Cluj-Napoca si Constanta.

Odata cu aceasta inaugurarea de la Oradea, Hornbach a ajuns la investitii de 175 de milioane de euro de la intrarea pe piata locala, in 2007. Magazine sub acest brand exista in Bucuresti (Berceni, Militari, Balotesti) si cate unul in Timisoara, Sibiu si Brasov.

Ne bucuram ca, in ciuda contextului economic generat de criza pandemica, vom putea inaugura cel de-al saptelea magazin din reteaua Hornbach in Romania. Investitia totala este de 28,5 milioane de euro, suma ce cuprinde si stocul initial de marfa”, spune Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach Romania.

Germanii detin in Romania cele mai mari magazine de materiale de constructii ca suprafata. Competitorii sai au suprafete sub 20.000 mp. Principalii sai concurenti sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *