Spitalele apartinand de CJ Cluj asigura permanenta de Pasti

Unitatile sanitare aflate in subordinea Consiliului Judetean Cluj precum si cele care isi desfasoara activitatea in imobile ce apartin forului administrativ judetean vor asigura permanenta pe intreaga durata a Sarbatorilor Pascale.

In scopul mentinerii continuitatii activitatii si a actului medical, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii vor functiona, in intervalul 22 – 25 aprilie 2022 sectiile clinice Pediatrie I, II si III, Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, ATI, Psihiatrie Pediatrica, Neurologie Pediatrica, Neonatologie Prematuri, precum si Laboratorul Radiologie si Imagistica Medicala si Unitatea de Primire a Urgentelor. Parintilor li se reaminteste posibilitatea de a apela oricand, in regim non-stop, serviciul de telemedicina ALOPEDI 0364 – 917.

In cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” permanenta va fi asigurata prin mai multe linii de garda. Acestea sunt cele ale sectiilor chirurgie toracica, terapie intensiva si pneumologie.

Totodata, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase vor functiona, in perioada 22 – 25 aprilie, linii de garda.

Spitalul Clinic de Recuperare va asigura, la randul sau, permanenta. Liniile de garda functioneaza la sectiile de cardiologie, neurologie, chirurgie plastica, ortopedie si terapie intensiva.

Nu in ultimul rand, Centrul de Permanenta situat pe Aleea Baita va functiona in regim de 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *