Nou magazin Lidl in curand in Cluj-Napoca

Complexul din cartierul Zorilor va fi functional din aceasta saptamana. Acum se fac ultimele pregatiri pentru darea in functiune a noului magazin.

Acest magazin va avea o suprafata de 1.200 mp si aproape 100 de locuri de parcare. El este situat pe str. Frunzisului nr. 87-89 din Cluj-Napoca. Odata cu deschiderea sa vor fi create 20 de noi locuri de munca, potrivit conducerii Lidl România.

„Procesul de constructie se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene”, precizeaza oficialii companiei.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Lantul activeaza in 27 de tari europene si are 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a 10.000 de magazine. Cu 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti mondiali de produse alimentare. Principalii sai concurenti de pe piata romaneasca sunt Profi, Penny Market, Mega Image, Unicarm, dar si retelele de hipermarketuri Auchan, Carrefour, Kaufland si Cora.

Edificarea magazinului de pe varianta Zorilor – Manastur este mentionata intr-un raport al Asociatiei Peisagistilor din Romania. Asociatia il da ca un exemplu de diminuare a suprafetelor verzi existente in oras, alaturi de proiectul Pietei Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *