Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie a fost reacreditat

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” a obtinut o noua acreditare. Aceasta a fost acordata de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate.

In cadrul activitatii de evaluare, membrii comisiei au analizat 2.976 de indicatori. Prin acestia au masurat gradul de asigurare si imbunatatire continua a calitatii serviciilor de sanatate si sigurantei pacientului.

In urma procesului de analiza si evaluare a tuturor criteriilor, institutia medicala a obtinut un punctaj ridicat. Scorul obtinut a fost de nu mai putin de 77,73%. In baza acestuia, unitatea a fost incadrata in categoria a II-a de acreditare, la fel ca anterior.

Reacreditarea unitatii spitalicesti este rezultatul unui proces complex de evaluare. Acesta vizeaza toate structurile, compartimentele funcţionale şi serviciile acesteia. Certificatul de acreditare are o valabilitate de cinci ani.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie are in structura 230 de paturi. Este o institutie sanitara de monospecialitate si cu specialitate complementara de chirurgie toracica. Spitalul asigura, prin sectiile clinice si serviciile din structura, asistenta medico-chirurgicala complexa, curativa, preventiva si de recuperare a pacientilor cu afectiuni respiratorii tuberculoase – TBC si non-tuberculoase (BPOC, astm bronşic, patologie tumorala maligna si benigna, pleurezii, supuratii bronho-pulmonare) din judetul Cluj si din judetele limitrofe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *