Transilvania Fashion, intre 17-19 septembrie 2021

Editia 2021 a Festivalului International de Moda Transilvania Fashion va avea loc la Cluj-Napoca in perioada 17-19 septembrie 2021. Evenimentul se desfasoara sub egida European Fashion Council si FashionTV. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Pro Transilvania si produs de Dr. Matei MIKO – Presedintele Festivalului.

Festivalul Transilvania Fashion este parte a unui ciclu de Gale dedicate prezentarii si premierii excelentei in domeniul modei. Asociatia Culturala Pro Transilvania organizeaza de 30 de ani acest festival. El a fost conceput sa amplifice vizibilitatea designerilor prezentati, prin contributia conjugata a mass media si a partenerilor din European Fashion Council si FashionTV. 

Imaginat sub forma unui eveniment outdoor complex, street fashion intr-o viziune neasteptata, couture intr-o formula inovativa, amplificate prin prezenta unui studio foto/video – vector de comunicare universal, conceptul propune o abordare a mai multor valente ale unei formule consacrate si va crea o emulatie pe toate palierele expresiei de fashion si styling din acest domeniu”, a declarat Dr. Matei Miko, Presedintele Festivalului Transilvania Fashion.

Locul de desfasurare al evenimentului este Esplanada Centrului de Cultura Urbana din Parcul Central din Cluj-Napoca. Locatia se va transforma datorita unei logistici de catwalk, sunet, lumina si ecrane LED, intr-un superb amfiteatru in aer liber.

La Festival si-au anuntat participarea numerosi designeri, branduri, case de moda si universitati, invitati speciali din tara si din strainatate, modele, hairstylisti, make-up artisti, fotografi, bloggeri si jurnalisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *