Bosch fabrica la Cluj componente eBike

La fabrica din parcul industrial Tetarom 3 de la Jucu se produc componente electronice pentru sistemul de propulsie ebike, a informat conducerea unitatii de productie.

In ultimii 10 ani, Bosch eBike Systems a stabilit noi standarde cu sistemele de conducere pentru biciclete electrice. eBike-urile reprezinta mai mult decat un transport rapid si usor dintr-un punct in altul – ele reprezinta un stil de viata si de miscare ce utilizeaza solutii conectate, pentru a face calatoriile si mai placute.

In Romania, Bosch produce la fabrica din Cluj componentele electronice de control pentru sistemul de propulsie eBike: unitatea de condus, bateria si sistemul de control. Astfel, cele trei componente sunt perfect combinate pentru a va oferi o experienta unica”, spune conducerea Bosch Romania.

Grupul Bosch numara 7.800 de angajati in cinci entitati din tara. In 2018, Bosch a inregistrat vanzari totale de 1,2 miliarde de euro in Romania. Pe langa centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj si unitatile de productie pentru solutii de mobilitate din Cluj si din Blaj, Bosch mai opereaza o unitate de productie de tehnologie industriala in Blaj si un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri in Timisoara.

In Bucuresti, Bosch opereaza un birou de vanzari pentru produsele sectoarelor solutii de mobilitate, bunuri de larg consum si tehnologie pentru constructii si energie. O filiala a BSH Hausgeräte GmbH, activa pe piata electrocasnicelor, are sediul in capitala tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *