Intrarea Chinteni, cea mai buna zona pentru cumparat case

Piata imobiliara foarte fierbinte a Clujului si-a gasit o noua destinatie vedeta, mai ales pentru segmentul superior, de case. La acest moment, nu se mai gasesc case de vanzare in Cluj-Napoca si zonele limitrofe, cel putin nu imobile nou construite si cu dotari corespunzatoare. Ca atare, se inregistreaza o presiune din partea cererii de astfel de imobile, ceea ce a atras investitii inclusiv in zone mai marginase, gen Dezmir, cu case construite in lipsa de utilitati si de drumuri, pe terenuri destul de greu accesibile.

Chinteni pare a fi solutia la penuria de case pentru regiunea de calitate inalta. Localitatea se gaseste in prelungirea Clujului, cu drumuri de acces foarte bune si usor de folosit, fara congestia specifica intrarii dinspre Floresti. Parcelele aferente caselor sunt generoase, iar Primaria locala nu intentioneaza sa transforme localitatea intr-un alt Floresti, optand cu seriozitate pentru dezvoltare selectiva si nu pentru haosul urbanistic care a cuprins celelalte zone limitrofe. Spre deosebire de Floresti si alte localitati, familiile turbulente de romi sunt inexistente, comuna fiind alcatuita compact din romani si cativa maghiari.

Pe langa drumuri bune, iluminat public si urbanism unitar, localitatea ofera facilitati care nu se gasesc in celelalte, cum ar fi canalizare si retea de gaz. Chiar in aceste momente, in Chinteni se contureaza o zona rezidentiala de interes maxim, Intrarea Chinteni, care se gaseste, asa cum denumirea o arata, la inceputul localitatii (partea situata in dreapta pe sensul de mers dinspre Cluj) si, prin urmare, cu atat mai aproape de Cluj. Peste vara s-au adaugat o serie de constructii rezidentiale noi, pe langa vilele deja existente, ideale pentru tinerele familii. Intrarea Chinteni, care se contureaza ca varianta cea mai buna pentru clujenii care vor sa achizitioneze o casa, ofera, pe langa celelalte facilitati de exceptie, si o panorama deosebita si o liniste mult cautata de familiile tinere.

2 thoughts on “Intrarea Chinteni, cea mai buna zona pentru cumparat case

 • 25 iulie 2017 la 18:22
  Permalink

  Felicitări ziariștilor care ați realizat acest reportaj.
  Intradevăr o zona cu liniște ,aer curat,priveliște deosebita,fără aglomerațiile din cluj napoca sau floresti.

  Răspunde
 • 30 iulie 2017 la 12:28
  Permalink

  deocamdata nu sunt acolo rromulani galagiosi si hoti, dar daca va creste numarul de oameni instariti, apar si descremenatii, no problem 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *