Cladire noua la Royal School in Transylvania

Royal School in Transylvania s-a extins cu o cladire noua. Construite cu grija, noile facilitati sunt adaptate nevoilor specifice varstei elevilor carora li se adreseaza.

Ursuletul Paddington, Pisicile Aristocrate, eroii din Cartea Junglei si leul Simba vegheaza cu zambete asupra micutilor. Elevii mai mari sunt insa transportati intr-un mediu modern si tineresc, cu design industrial britanic. 

Aceasta cladire noua, CBC3, gazduieste in corpuri cu intrari separate, gradinita recent infiintata, clasele Reception, Year 1 si Year 2 (cumuland actualmente 31 de elevi), precum si liceul (clasele Year 10, Year 11, Year 12 si Year 13, reunind un numar de 24 de elevi).

Gradinita Royal School, cu o suprafata interioara de 575 mp, este prevazuta cu o curte proprie imprejmuita, cu loc de joaca si o mica gradina de legume si plante aromatice (care urmeaza sa se dezvolte in urma proiectelor viitoare ale copiilor). Ea se intinde pe o arie totala de peste 600 mp.

Corpul de cladire dedicat liceului, cu o suprafata de 600 de mp, asigura spatiu suficient pentru toti elevii si pentru toate activitatile. Este prevazut cu patru sali mari de clasa, o sala pentru muzica si drama, un studio de dans si un laborator creative. Toate sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si care asteapta sa fie descoperite de catre elevi.

Odata mutati liceenii in spatiul special dedicat lor, cladirea principala a Royal School va asigura o suprafata totala de 1320 mp (parter si etaj), de care se vor bucura grupurile din ciclul primar (clasele Year 3, Year 4, Year 5 si Year 6 – 64 elevi) si gimnazial (clasele Year 7, Year 8 si Year 9 – 41 de elevi). Acestia beneficiaza si de o curte de 450 mp in fata cladirii si de una de 420 mp in spatele cladirii”, transmite Royal School. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *