Techsylvania 2020, cu participarea inventatorului iPod-ului!
Intre 22-23 septembrie, participantii Techsylvania 2020 vor avea ocazia sa fie martorii unui moment important in definirea tendintelor viitorului. Focusul organizatorilor este sa aduca in prim plan subiecte contemporane si adaptarea la noile realitati prin intermediul tehnologiei si business-ului.
Tony Fadell, “parintele iPod-ului”, va dezvalui la Techsylvania 2020 cateva din secretele produselor de succes
Dezvoltatorii de produse tehnologice, cat si cei din activitati adiacente, se pot delecta cu unele dintre cele mai valoroase informatii. Tony Fadell, speaker la Techsylvania 2020, este una dintre cele mai proeminente voci din aceasta industrie, cu un background profesional de peste 30 de ani si mai mult de 300 de brevete pe numele sau.
Tony Fadell a inventat iPod-ul si a creat alaturi de Steve Jobs iPhone-ul. El a fondat o companie de tehnologie – Nest, vanduta ulterior catre Google cu $3.2 miliarde. Intr-o dezbatere, in premiera, cu una din cele mai renumite jurnaliste de tehnologie ale timpurilor noastre, Kara Swisher, cei doi vor dezvalui ce se afla in spate acestor produse inegalabile.
Adaptarea la noua realitate mondiala, prin ochii unor vizionari
Subiectele atinse la aceasta editie vor fi in stransa legatura si cu noile desfasurari de evenimente in cadrul acestei industrii. Cum ne adaptam, supravietuim si, in principal, lucram spre un viitor mai bun, in ciuda acestor desfasurari, vom afla de la mai multi vizionari.
Astfel, Quharrison Terry este Growth Marketer in cadrul Mark Cuban Companies. Atentia lui este indreptata spre metodele si trendurile de lucru ale viitorului, la care se va referi.
Printul Constantijn al Olandei conduce Techleap.nl, acceleratorul pentru ecosistemul Tech din Olanda. Este fidel viziunii sale de a transforma aceasta tara intr-o natiune unicorn. Alaturi de Reshma Sohoni, co-fondatoarea celui mai de succes fond european de investitii (Seedcamp), va analiza tabloul unor colaborari de succes intre ecosistemele de tehnologie, in viitor.
Totodata, Sam Lessin, co-CEO Fin, isi va expune viziunea lui, alaturi cunoscutul reporter CNN, Samuel Burke.
Peste 50 de speakeri vor contura experienta acestei conferinte, dezvaluind din tacticile de succes si strategiile de inovare.
Femeile avant-gardiste pot castiga la Techsylvania 2020 o ora de mentorship cu Jeannette Liendo
Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati, este Partener Platinum al Techsylvania: Beyond Borders. Cu aceasta ocazie, Jeannette Liendo, Vicepresedinte Senior Marketing si Comunicare in cadrul Mastercard Europe, se va alatura, in premiera in Romania, pentru a povesti participantilor despre importanta leadershipului feminin in construirea unui viitor mai bun. Ea va vorbi si despre tehnologiile inovatoare care modeleaza lumea in care traim. Mastercard sustine initiativa Techsylvania care se adreseaza femeilor pionieri in tehnologie si ofera 50 de invitatii gratuite la eveniment.
Cele care doresc sa participe la acest concurs, se pot inscrie in dedicat campaniei.
Un alt partener principal al evenimentului, BCR-InnovX, este una dintre cele mai cunoscute si apreciate platforme de accelerare si scalare de business-uri tech din Romania. Acceleratorul BCR-InnovX sustine antreprenorii din tehnologie sa isi propulseze ideile inovatoare si sa isi lanseze afacerile la nivel international.
Daca ai un business tech de tip SCALEUP (> 1mio EUR CA) si vrei sa iti dezvolti afacerea in mod sustenabil in afara granitelor, atunci BCR-InnovX este pentru tine! Aici ai toate resursele pentru a-ti transforma brandul intr-o corporatie cu ADN global. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pentru una dintre cele 10 burse din Accelerator pana la 2 octombrie 2020.
Biletele se pot achizitiona de pe site-ul Techsylvania
Biletele se pot achizitiona la un pret accesibil, incepand de la €49, pentru perioada de Regular Tickets. Cele trei tipuri de bilete: Builder, Premium si Executive, prezinta diferite facilitati, ultimele doua fiind puternic recomandate celor focusati pe dezvoltarea parteneriatelor business si interactionarea directa cu liderii din domeniu.