Clujul, prezentat amplu in revista americana Vogue

Celebra publicatie americana s-a transformat, in ultimul sau numar, intr-un inedit ghid turistic al Clujului.

Intr-un articol de mare intindere, Vogue descrie o zi din din viata trepidanta a orasului derulata din perspectiva galeriilor de arta, a cafenelelor si restaurantelor care se gasesc in oras.

Articolul descrie in detaliu unele dintre cele mai cunoscute si apreciate locuri in care iti poti petrece timpul liber in orasul descris drept „capitala neoficiala a Transilvaniei, unul dintre cele mai vibrante mici orase ale Europei de Est”.

Sunt descrise in detaliu localuri precum Let’s Coffee, VIA, sau Joben, Charlie, Hemingway, dupa cum nu este ignorata nici celebra Varzarie din centrul orasului sau „ciudata” zona de pe strada Piezisa.

Clujul nu inseamna doar restaurante si viata de noapte, cei de la Vogue amintind ca aici, la Cluj, este casa unor manifestari precum Untold si Electric Castle, dar si a festivalului de film TIFF, care dau, toate, un aer tanar orasului.

Timpul petrecut la Cluj – la circa 300 de kilometri de metropolele Bucurestiului, Budapestei si Belgradului – unde va puteti minuna la arhitectura gotica si baroca din centrul orasului compact si va puteti bucura de viata de noapte robusta, ofera si o perspectiva urbanistica interesanta legendarului pamant”, mai scriu cei de la Vogue.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.