In martie, Bikini Race la Arena Platos Paltinis

A patra editie a traditionalului concurs Miss Bikini de la Arena Platos Paltinis se transforma anul acesta in Bikini Race.

Cele mai rapide fete pe schiuri sau snowboard, indemanatice si talentate se lupta pentru podiumul concursului Bikini Race Arena Platos Paltinis. In data de 6 martie anul acesta, cele mai frumoase doamne si domnisoare care nu se tem de zapada si de sporturile de iarna se intrec la cea de-a patra editie a concursului Bikini Race. Primele trei editii ale acestui concurs s-au numit Miss Bikini Arena Platos Paltinis, concursul impletind probele sportive cu cele traditionale in concursurile de miss din intreaga lume. Cea de-a patra editie a celui mai asteptat eveniment pe partiile complexului Arena Platos Paltinis devine preponderent sportiva.

Este un adevarat spectacol pe partie, concurentele fiind imbracate in bikini sau costume de baie. Cu acest „echipament” vor incerca sa treaca cu brio de cele trei probe de concurs: 1. Proba de Schi sau Snowboard Slalom; 2. Proba de Precizie; 3. Proba Traseului Aplicativ.

Juriul este compus din Ioana Petric de la Cronica Carcotasilor, Raluca Hangiu – Redactor Sef Revista Unica şi Paul Paralescu, Mod Hairdresser, moderatorul fiind Cosmin Tudoran.

Primele trei clasate concurente primesc premii astfel:

Loc 1.  Invitatie la Electric Castle Festival + Voucere Hervis in valoare de 1000 lei

Loc 2.  Invitatie la Electric Castle Festival + Voucere Hervis in valoare de  500 lei

Loc 3.  Invitatie la Electric Castle Festival + Voucere Hervis in valoare de  250 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *