Cum a evoluat cifra de afaceri a NTT in primele 10 luni ale anului

NTT DATA Romania a inregistrat in primele 10 luni ale anului 2017 o cifra de afaceri de 43,3 mil EUR, in crestere cu 50,22% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Rezultate financiare ale companiei pentru anul precedent vin pe fondul unui trend ascendent pentru NTT DATA Romania. Anul 2017 a fost un an al schimbarilor si al muncii sustinute, rezultatele vorbind de la sine, aratand totodata ca efortul nostru constant, de satisfacere deplina a clientilor este reteta potrivita”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

O crestere semnificativa de peste 70% a fost inregistrata pe piata locala, unde la sfarsitul lunii octombrie erau inregistrate venituri de peste 10,6 mil EUR. Un rol important l-au avut proiectele de implementare SAP si evolutia permanenta a produsului propriu Clarvision ERP.

Pe piata internationala, NTT DATA Romania si-a continuat evolutia, intr-un mod pe care-l apreciaza a fi sustenabil,  cu numeroase proiecte derulate si cu o dorinta de castigare a unor clienti noi, premium.

Prognoza de venituri pentru anul fiscal (01.04.2017 – 31.03.2018) este de 57,26 mil EUR, in crestere cu aproximativ 42% fata de anul fiscal anterior.

Echipa NTT DATA Romania S.A. a depasit in luna octombrie 1.500 de angajati si colaboratori, iar pana la sfarsitul anului 2017 ne propunem sa ajungem la 1.600.

In momentul de fata in NTT DATA Romania exista peste 100 pozitii deschise, printre acestea se numara roluri de Developeri, Project Managers, Arhitecti, Operations Managers, persoane cu experienta in urmatoarele tehnologii: Java, .NET, Embedded, ABAP, C#C++, dar si consultanta SAP, AMS si testare automata.

NTT DATA este un furnizor mondial de servicii IT de top si un partener in inovatie. Sediul central al NTT DATA se afla in Tokyo si are operatiuni de afaceri in peste 50 de tari. NTT DATA pune accent pe angajamentul pe termen lung in relatie cu clientii sai si ofera servicii profesionale, ce variaza de la consultanta si dezvoltare de sisteme, la outsourcing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *