Cum îți poți da seama dacă niște pantofi de designer sunt falși

Când cumperi pantofi de designer trebuie să verfici cu atenție dacă nu cumva este vorba despre falsuri. Iată cum poți face asta:

Preț incredibil de mic

Pantofii sunt noi nouți, în magazine se vând cu 1.000 de euro, dar cineva îi vinde cu 200? De ce să vinzi o pereche de Louboutin-i pentru nimic când știi sigur că poți lua pe ei mult mai mult? O pereche de pantofi de designer, de Manolo Blahnik, de Jimmy Choo sau de Brian Atwood, fie și la reduceri, nu are cum să se vândă cu doar 10% sau 20% din prețul lor inițial.

Culoare și model ciudate

Trebuie cunoscut că nu toți pantofii cu talpă roșie sunt pantofi Christian Louboutin. Studiază colecțiile designer-ilor și caută pe site-urile de specialitate nuanțele în care sunt disponibili pantofii lor. Atenție și la cusături, acestea de multe ori pot ușor trăda niște falsuri grosolane.

Modul de fabricație precar

Pielea se lucrează diferit în funcție de calitatea pe care aceasta o are, așa că atunci când îți cumperi o pereche de pantofi trebuie atenție la toate detaliile. În definitiv, de ce să dai două – trei sute de euro pe o pereche de pantofi falși când de banii aștia îți poți cumpăra unii no name, dar mult buni mai din punct de vedere calitativ.

Cutia și etichetele

Deși pantofii sunt cei care își iau ochii, trebuie să te uiți și la cutia lor atunci când îi cumperi. De multe ori, persoanele care îi vând pe eBay încearcă să ascundă detaliile de genul acesta sau să spună că pantofii vin în cutii simple pentru că sunt luați direct din fabrică. Pantofii de designer vin doar în cutii care au imprimate un cod de bare, mărimea și poza pantofului pe ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *