Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Vremea va fi mai calda si mai uscata decat este normal in urmatoarele patru saptamani, anunta meteorologii.

In saptamana 24-31 octombrie valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi deficitar in toate regiunile, dar mai ales in vest, sud-vest si la munte.

In saptamana 31 octombrie – 7 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in toate regiunile, dar mai ales in cele sud-vestice.

In saptamana 7 – 14 noiembrie temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sudice.

In saptamana 14 – 21 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriu. Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor avea o tendinta spre deficit, in cea mai mare parte a tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *