Din nou clujeni la protest in strada ieri seara

Mii de clujeni au iesit, duminica seara, in centrul orasului, la protest impotriva Ordonantei de urgenta a Guvernului, initiata de Toader pe Legile Justitiei. Manifestatii asemanatoare au avut loc si in Bucuresti si in alte orase din tara.

Sunt peste 7.000 de oameni in strada, la Cluj-Napoca, dar numarul protestatrilor creste de la minut la minut. Manifestantii pornesc in mars. Traseul propus este: Bulevardul Eroilor – Dorobantilor – inainte spre Iulius Mall – intoarcere pe Titulescu – Bulevardul 21 Decembrie – Piata Unirii. Parcursul este respectat, iar trecatori se alatura spontan coloanei.

“Noi nu vom fi condusi de hoti!”, “PSD, ciuma rosie!”, “Ne-am saturat de cat ne-ati furat!”, “Jos Guvernul”, “Justitie, nu coruptie!”, sunt unele dintre mesajele clujenilor care au fost la protest. Ei au venit in centrul orasului cu steaguri, pancarte, bannere si vuvuzele.

S-a stationat mai mult in zona Bulevardului Eroilor.

In cadrul protestului de duminica, 24 februarie, anuntam declansarea grevei cetatenesti pentru Justitie! Prin acest demers, Clujul isi manifesta tot sprijinul pentru magistratii din Cluj care si-au suspendat activitatea, incepand cu vinerea trecuta. Asadar dragi clujeni, va invitam pe toti sa veniti diseara in piata cu una sau sau mai multe banderole albe, simple, atat pentru dvs cat si pentru alti cetateni! Greva cetatenilor porneste de la Cluj! Astazi!”, au transmis protestarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *