Targul Produs de Cluj, in cartierul clujean Manastur

Consiliul Judetean Cluj prin Asociatia Produs de Cluj, in parteneriat cu Supeco Romania, organizeaza o noua editie a Targului in cartierul Manastur. Este programat a se desfasura intre 9 si 11 septembrie 2022, in parcarea supermarketului clujean de pe Calea Floresti nr. 54A. Evenimentul va reuni mici intreprinzatori locali si va functiona dupa programul 10:00 – 22:00.

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj: „Revenim in cel mai mare cartier clujean cu Targul Produs de Cluj, proiect demarat si sustinut de deliberativul judetean, deoarece dorim sa fim de ajutor comunitatii locale. Evenimentul este, practic, o avanpremiera a Zilelor Recoltei, programate saptamana viitoare. Astfel, oferim celor din zona ocazia de a se aproviziona cu cele necesare sezonului rece, dar si siguranta ca primesc maximum de calitate. Scopul pentru care am creat asociatia si organizam targurile Produs de Cluj e de a sprijini economia clujeana si, concomitent, cetateanul, oferindu-le produse proaspete, direct de la producatorii locali. In acest fel, incurajam consumul de produse autohtone, cu toate beneficiile ce decurg de aici, pentru intreaga comunitate.”

La Targul Produs de Cluj din parcarea Supeco vizitatorii vor putea achizitiona produse lactate, de la cas la telemea maturata, preparate de carmangerie, ceaiuri, fructe si legume de sezon, o gama variata de uleiuri presate de rece, miere de albine, vinuri, sucuri si siropuri naturale, turta dulce, prajituri si ciocolata de casa.

Pentru iubitorii de frumos, artizanii clujeni vor fi prezenti cu costume populare traditionale si accesoriile necesare. Este vorba de brauri maiestru cusute sau de podoabe lucrate de mana, cojoace si articole de marochinarie, obiecte lucrate din lemn si jucarii pentru cei mici, lavanda si articole realizate din aceasta planta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *