Euro 2020 meci de deschidere: Turcia – Italia 0-3

Italia a facut spectacol aseara in primul meci de la Euro 2020. Echipa lui Roberto Mancini a dat de pamant cu Turcia si s-a impus cu 3-0 in partida de la Roma.

La pauza, scorul a fost 0-0, dupa ce Italia a dominat copios si a avut ocazii mari. In repetate randuri italienii au cerut penalty, neacordat nici in situatii clare.

Italia a fost de neoprit in repriza secunda. In minutul 53 deschide scorul: Berardi centreaza in forta, iar Demiral deviaza in proprie poarta. Dupa autogol, Turcia n-a mai contat. Immobile (minutul 66), reluare din fata portii dupa o respingere a portarului turc, si Insigne (minutul 79), finalizare frumoasa dupa o serie de pase, au reusit sa inscrie si ei.

Azzuri au inscris pentru prima data trei goluri intr-un meci de la un campionat european. Echipa antrenata de Mancini a tras la poarta de 24 de ori. Italia a ajuns la 28 de meciuri fara infrangere incepand cu septembrie 2018.

Euro 2020 s-a deschis intr-o maniera spectaculoasa cu tenorul Andrea Bocelli interpretand Nessun Dorma pe un fundal de focuri de artificii.

Programul de azi al meciurilor: Tara Galilor – Elvetia, ora 16, Danemarca- Finlanda, ora 19, Belgia – Rusia, ora 22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *