IKEA inchide magazinele fizice din Romania

Retailerul suedez IKEA a decis sa inchida temporar ambele magazine fizice din tara noastra, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Decizia va intra in vigoare de vineri, ora 18:00. Inchiderea temporara a celor doua magazine este o masura de precautie impotriva riscului continuu de coronavirus.

Este o perioada iesita din comun, iar prioritatea noastra absoluta este sa asiguram sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor. Am fost alaturi de acestia in toate aceste zile si am monitorizat indeaproape situatia, iar aceasta este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. Asteptam cu nerabdare sa ne reintampinam clientii in magazine”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO al Ikea pe Europa de Sud-Est.

Clientii vor putea sa cumpere online in continuare de pe platforma online, iar produsele le vor fi livrate acasa fara necesitatea intrarii in contact. Angajatii nu vor urca mobila in apartamente.

Clientii magazinului online sunt avertizati ca ar putea aparea intarzieri in ceea ce priveste serviciul de relatii cu clienti si serviciul de livrare. Pentru a nu intra in contact cu clientii, angajatii care vor face livrari vor lasa marfa in fata casei sau apartamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *