Primarul Emil Boc este candidat PNL pentru un nou mandat

Cei doi copresedinti ai Partidului National Liberal din Romania, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, s-au aflat vineri la Cluj intr-o vizita de lucru, ocazie cu care au organizat o conferinta de presa in care au anuntat ca Primarul Emil Boc este candidatul PNL la alegerile din 5 iunie pentru Primaria Cluj-Napoca. Totodata, Alin Tise a fost anuntat ca avand sprijinul politic pentru presedintia Consiliului judetean Cluj, pozitie pentru care urmeaza sa candideze.

Vasile Blaga a aratat ca Partidul National Liberal considera candidatura lui Emil Boc ca fiind cea mai buna, in functie de criteriile de integritate si de pozitia in sondajele de opinie, unde ar avea, potrivit liderului liberal, in jur de optzeci de procente din intentiile de vot.

La randul sau, celalalt copresedinte al partidului, doamna Alina Gorghiu, si-a exprimat increderea in actualul primar al Clujului si a subliniat ca el reprezinta cea mai buna solutie pentru partid. Primarul din orasul Cluj-Napoca, Emil Boc, isi anuntase intentia de a candida in alegeri inca din septembrie anul trecut, ocazie cu care liderii liberali au trasat unele cerinte de integritate si au anuntat ca vor organiza cercetari ale publicului prin sondaje de opinie pentru a gasi candidatul cel mai potrivit pentru alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *