Simona Halep a fost invinsa categoric la Stuttgart

Jucatoarea romana Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale importantului turneu de la Stuttgart de americanca Coco Vandeweghe (16 WTA), cu scorul de 4-6, 1-6.

Cele doua jucatoare de tenis au mers la inceput umar la umar, insa pe finalul primului set Simona a cedat si americanca a facut break-ul. Acesta a fost momentul in care jucatoarea noastra a picat psihic si a pierdut primul set.

In setul al doilea, Coco Vandeweghe a inceput in forta, desi Simona trebuia sa fie cea care sa traga mai tare, si a facut break-ul inca din startul setului. Jucatoarea din Statele Unite ale Americii nu s-a oprit si si-a mai trecut in cont un break pe serviciul liderului mondial de moment.

Poate faptul ca n-am stiut cat e scorul a facut sa castig acest meci. Azi am reusit sa pun mingea in joc in situatii care nu imi pareau favorabile. Zgura inca nu e suprafata mea preferata”, a declarat Coco Vandeweghe la finalul meciului.

Desi continua pasa foarte proasta in care se gaseste de cand a ajuns pe prima pozitie WTA, Halep va ramane acolo si saptamana care vine, avantajata fiind de jocul rezultatelor si de sistemul de punctaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *