Judetul Cluj, promovat in Tara Cantoanelor

Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) din cadrul Consiliului Judetean Cluj va participa in perioada 25-28 ianuarie 2018 la Targul International de Turism FESPO de la Zurich – manifestare turistica internationala de top dedicata vacantelor, calatoriilor si celor mai atractive modalitati de petrecere a timpului liber.

Participarea la acest targ de profil ne ofera, o data in plus, ocazia de a ne promova peste hotare, cu tot ceea ce Clujul are mai reprezentativ. Este, in acelasi timp, un bun prilej de a marca asa cum se cuvinte Centenarul Marii Uniri, facand cunoscute turistilor straini nu numai destinatiile pe care le avem de oferit, ci si istoria ce se ascunde in spatele acestora”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Cu cei peste 70.000 de vizitatori si 600 de expozanti ce au fost prezenti in cadrul editiei de anul trecut, evenimentul de la Zurich reprezinta cel mai important targ de turism din Elvetia. In acest an Romania are statutul de tara partenera, fapt pentru care va organiza o serie de evenimente cultural-artistice, degustari de produse traditionale, prezentari si workshop-uri, celebrand astfel 100 de ani de la Marea Unire.

Pe parcursul celor patru zile dedicate evenimentului vor fi prezentate publicului, prin intermediul materialelor informative si de promovare, cele mai atractive si reprezentative locuri, obiective si evenimente de interes turistic din judetul Cluj. Vizitatorii targului vor primi, astfel, pliante tematice, brosuri, flyere, harti turistice, albume, precum si alte materiale multimedia si de promovare. Acestea vor fi insotite de informatii de specialitate adresate specialistilor din domeniu in scopul promovarii si dezvoltarii imaginii turistice a judetului in randul publicului de pe intreg mapamondul.

Nu in ultimul rand, se impune a fi precizat faptul ca promovarea destinatiei – Judetul Cluj – prin participarea la acest eveniment este motivata si de existenta legaturii aeriene directe intre Cluj-Napoca si cantoanele Elvetiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *