Laboratorul de inovatie INNU18 a fost inaugurat la Cluj

Laboratorul de inovatie INNU18 a fost inaugurat ieri, 1 martie 2019, in prezenta delegatiei nipone alcatuita din Yo Honma – Presedinte si CEO NTT DATA, Keiichiro Yanagi – Senior Executive Vice President and Representative Director NTT DATA, Toshi Fujiwara – Senior Executive Vice President and Representative Director NTT DATA si Ken Tsuchihashi – Chairman of the Board NTT DATA EMEA.

INNU18 este un spaţiu de explorare de noi solutii care va contribui la dezvoltarea sectorului de cercetare şi inovare in domeniul IT in Romania. Tehnologiile avansate ale companiei NTT DATA vor fi impartasite pentru a demonstra competentele tehnologice si pentru a crea noi oportunitati de afaceri. Noul laborator ofera astfel un cadru specific pentru explorarea inovatiei prin ateliere si evenimente.

Primarul Emil Boc, prezent la inaugurare, a declarat: “Salut proiectul companiei NTT DATA Romania de a investi intr-un spatiu de inovare si, mai ales, de a-l face accesibil comunitatii, pentru ca acest demers este in acord cu eforturile pe care administratia le sustine in ultimii ani, de a incuraja inovarea deschisa, dezvoltarea locala in ecosistem, prin abordari participative si deschise schimbarii”.

Boc crede ca Clujul are un viitor in masura in care continua sa incurajeze functionarea acestui ecosistem local. Municipiul mai trebuie si sa potenteze talentele pe care le are in toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *