Setul de genti BMW costa cat doua Loganuri noi

Producatorul german de automobile BMW si firma de lux Montblanc au dat din nou lovitura. Constructorul premium BMW isi continua cooperarea cu brandul de lux Montblanc. Ultima realizare: lansarea setului de genti BMW, bagaje de voiaj, oferit la pretul de 14.900 de euro.

Lucratura italieneasca, realizata de artizani florentini, imbina precizia executiei cu particularitatile designului gandit pentru utilizare automobilistica.

Setul de genti BMW este format din cinci piese. Ele sunt create special sa incapa in portbagajul noului model Seria 8. Piesele din piele sunt lucrate manual in Florenta, fiind disponibile pe negru sau rosu. Setul va fi produs intr-o editie limitata de 15 unitati.

Seria 8 a BMW, modelele M850i Coupé sau Cabriolet, cuprinde o editie limitata la 400 de modele. Ele transmit putere maxima prin culoarea exterioara Albastru Frozen Barcelona metalizata de la BMW Individual, impreuna cu optiunile pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu continut extins, precum si cu jantele M impresionante din aliaj usor de 20 inch Negru Jet. Cu ajutorul echipamentelor optionale precum pachetul M din carbon pentru exterior sau plafonul M din Carbon, acesta isi dezvaluie intregul potential. Promovat ca fiind “automobilul de curse al unui gentleman”, noul model porneste de la 120.000 de euro. In raport cu acest pret de achizitie, setul de genti de lux nu mai este chiar asa de prohibitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *