Lucrari de asfaltare pe drumul spre Baile Cojocna

Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 161A Apahida – Moristi, localitate ce apartine de comuna Cojocna, lucrarile de intretinere constand in asternere de covor asfaltic sunt extrem de aproape de finalizare.

In momentul de fata, mai mult de o treime din lungimea acestui sector de drum judetean este deja asfaltata, pe ambele sensuri de circulatie. Avand in vedere conditiile meteorologice extrem de favorabile, lucrarile se desfasoara in continuare intr-un ritm sustinut, fapt pentru care preconizam o finalizare rapida a acestora, respectiv pana la finalul acestei saptamani”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Este vizat astfel un sector de drum in lungime de 3,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000, de la jonctiunea cu drumul national DN 1C, pana la kilometrul 3+600.

In prealabil, au fost executate lucrari pregatitoare asternerii de covor asfaltic constand in in frezare asfalt, burdusiri si plombari cu asfalt. Pentru finalizarea completa a proiectului mai sunt necesare realizarea de santuri si acostamente, curatare santuri si rigole, desfundare podete, precum si lucrari de marcaje rutiere.

Decizia Consiliului Judetean Cluj de a realiza aceste lucrari de intretinere si imbunatatire a infrastructurii rutiere pe acest sector de drum judetean are scopul de a asigura o circulatie normala, in conditii de siguranta si de dezvoltare economico-sociala a zonei, cunoscuta mai ales pentru lacurile si bazinele cu apa sarata folosite in scopuri terapeutice de la Baile Cojocna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *