Au fost executate lucrari de marcaje rutiere pe drumul judetean 109A Chinteni – Vultureni

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic faptul ca pe drumul judetean 109A, pe tronsonul cuprins intre localitatile Chinteni si Vultureni, au fost executate lucrari de marcaje rutiere.

Sunt convins ca locuitorii din zona si toti cei care tranziteaza acest drum apreciaza rezultatul final al investitiei noastre – un drum proaspat asfaltat si marcat corespunzator, ideal pentru a fi parcurs rapid si in deplina siguranta”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

S-au executat, astfel, lucrari de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de peste 17,45 kilometri, de la kilometrul 10+200 pana la kilometrul 27+650, precum si treceri de pietoni pe raza localitatilor Chinteni si Deusu.

Lucrarile de marcaje rutiere vor continua in perioada imediat urmatoare si pe alte drumuri judetene, in cazul in care conditiile meteorologice vor continua sa fie favorabile desfasurarii acestui tip de operatiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *