Mariana Suma, profesoara de vioara din Cluj, laureata a Premiului Mentor

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au publicat lista premiantilor editiei jubiliare 2019 a Premiilor Mentor pentru excelenta in educatie si au anuntat editia a 11-a, 2020, a programului. Nominalizarile pentru editia a 11-a pot fi depuse pana la sfarsitul anului.

Pentru prima data in decursul celor zece ani de la infiintare, un Premiu Mentor a fost acordat in comun catre doi laureati, acestia fiind si cei mai tineri din istoria programului. Distinctiile au fost inmanate in cadrul a sase evenimente de premiere, organizate in diferite orase din tara, pe terasele statiilor MOL, in perioada 7 iunie – 6 iulie 2020.

Laureatii Premiilor Mentor pentru excelenta in educatie au primit si in acest an cate o diploma, cate un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemtoi si cate un premiu in valoare de 8.000 de lei.

De 10 ani, MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate premiaza profesori si antrenori care prin dedicarea si talentul lor formeaza generatii intregi si schimba in bine destinele elevilor lor. Suntem mandri ca am premiat peste 100 de mentori de-a lungul timpului si ne dorim sa continuam acest gest de apreciere si respect pentru munca cat mai multor dascali si pe viitor. Educatia presupune, in primul rand, vocatie, capacitate de daruire si rabdare, iar aceste virtuti trebuie recunoscute si apreciate”, a declarat Camelia Ene, director executiv MOL Romania.

Nominalizarile pentru editia din acest an se pot depune online pe site-ul Fundatiei Pentru Comunitate, incepand din 21 iulie, pana la sfarsitul anului. Incurajam pe cei care fac nominalizari, inclusiv tinerii, elevii, sa colaboreze si sa utilizeze posibilitatile noi existente – retele de socializare, imagini, video – in elaborarea propunerilor. Juriul decide in primul rand pe baza informatiilor, relatarilor, detaliilor cuprinse in aceste nominalizari”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Laureatii acestui an

Laureatii Premiilor Mentor pentru excelenta in educatie, editia a 10-a,sunt: Andreea Bortun, regizor film si Alexandru Ion actor, Alexandria; Alexandru Chiculita, antrenor de scrima, Bucuresti; Aurel Dascalu, invatator, Tansa, Iasi; Jerebie Magdolna, antrenor baschet, Brasov; Gheorghe Neagu, antrenor gimnastica, Bucuresti; Peteley Attila, antrenor de inot, Targu Mures; Sándor Csaba, profesor de dans popular, Balan, Harghita; Florin Șerbu, profesor de fizica, Eforie Sud; Mariana Suma, profesor de vioara, Cluj; Elena Erzilia Țimpau, antrenor de atletism, Campulung Moldovenesc.

Cei 11 profesori si antrenori premiati in cadrul editiei jubiliare au fost selectati de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate dintre cele 229 de nominalizari primite in perioada mai-decembrie 2019 din partea elevilor, parintilor, fostilor elevi sau colegi. Nominalizarile profesorilor si antrenorilor deosebiti pot fi actualizate si depuse din nou pentru editiile viitoare.

Totodata, organizatorul si respectiv finantatorul programului – Fundatia Pentru Comunitate si MOL Romania – au anuntat lansarea editiei a 11-a, 2020, a programului. Nominalizarile se pot depune pana la data de 31 Decembrie 2020. Inscrierea se face online, procedura fiind descrisa in anuntul Programului. Mai multe detalii despre program pe www.molromania.ro si www.pentrucomunitate.ro.

Despre MOL Romania

MOL Romania este o subsidiara a MOL Group si una dintre cele mai importante companii petroliere din Romania, cu o prezenta de 25 ani pe piata autohtona. MOL Romania are un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 232 statii de servicii, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd.

MOL Romania are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad si un numar de aproximativ 250 de angajati proprii. MOL Romania a fost prima companie petroliera care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate in clasamentul programelor de loialitate din Romania in cadrul cercetarii de piata QUDAL. Incepand cu anul 2017, MOL Romania este parte a proiectului NEXT-E care vizeaza instalarea a 40 de statii de incarcare pentru autovehicule electrice. MOL Romania este un membru activ al comunitatilor in care opereaza, printr-o platforma extinsa de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sanatatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie de petrol si gaze internationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari, o forta de lucru dinamica formata din 25.000 de angajati in intreaga lume si peste 100 de ani de experienta in industrie. Activitatile de explorare si productie ale Grupului MOL sunt sustinute de o experienta de peste 75 de ani in domeniul hidrocarburilor. In prezent, activitatile de productie se desfasoara in 8 tari, iar cele de explorare in 13 tari. Grupul MOL controleaza trei rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare in Ungaria, Slovacia si Croatia. Compania are, de asemenea, o retea de aproximativ 1.900 de statii de servicii in 10 tari din Europa Centrala si de Est, dintre care 232 in Romania.

Despre Fundatia Pentru Comunitate

Fundatia Pentru Comunitate este o organizatie non profit infiintata la Cluj in 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoasterea, solidaritatea, valorile comunitare, astfel incat lumea noastra sa devina mai prietenoasa. Pentru realizarea scopurilor anuntate, Fundatia sprijina activitati in domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv si de recreatie. Sprijina de asemenea copii si tineri in suferinta, precum si acele organizatii care se ocupa de insanatosirea si reabilitarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *