Somesul Dej a castigat merituos Liga a IV-a

Somesul Dej este noua campioana a Ligii a IV-a, dupa ce a castigat cu 2-1 meciul cu controversata A.C.S. Supporter 2.0 Cluj-Napoca. Daniel Popa, cu un gol in minutul 90, a fost eroul oaspetilor, care au incheiat campionatul cu un punct avans. Echipa din Dej se situa pe primul loc si la intreruperea campionatului, iar victoria a facut dreptate.

La finele sezonului 2018-2019 A.C.S. Supporter 2.0 Cluj-Napoca a retrogradat in Liga a V-a, insa interese obscure i-au permis sa continue in Liga a IV-a.

Somesul a inceput spectaculos la baza “Ardealul” din Someseni. Dejenii au primit penalty in minutul 2, care a fost insa ratat de Dobrea. La putin timp, gazdele de la A.C.S. Supporter 2.0 Cluj-Napoca au profitat de o faza fixa, iar Nistor a inscris cu o lovitura de cap din corner.

In partea secunda dejenii au fost mult mai atenti si mai hotarati. In minutul 65, oaspetii au egalat prin Colta. Ultima parte a jocului a fost tensionata, iar in minutul 90, nou intratul Daniel Popa a marcat pentru Somesul cu o lovitura de cap si a decis castigatoarea Ligii a IV-a. Somesul Dej mai putea marca o data pe contraatac, dar sutul lui Bogdan Paul a lovit bara.

Somesul Dej va juca acum un baraj tripartit contra Club Atletic Oradea si CSM Satu Mare. Castigatoarea barajului va evolua sezonul urmator in Liga a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *