Music Outdoor Experience a strans 5000 de oameni la Valea Draganului

Music Outdoor Experience (MOX) a sarbatorit anul acesta 5 ani de zile si a fost un succes deplin. Festivalul de muzica ce a pornit de la o zi de nastere, a adus anul acesta in zona Valea Draganului 5.000 de participanti in cele 4 zile ale evenimentului.

MOX nu este doar despre muzica. Festivalul este, in sine, o experienta unica, deoarece combina o excursie de relaxare la munte cu un festival de muzica electronica. Aici vii sa te distrezi si sa te relaxezi, sa cunosti oameni noi, sa socializezi, sa traiesti experiente noi la munte, sub cerul liber cu cortul.

De an la an, odata cu festivalul, a crescut si calitatea line-up-ului. Anul acesta evenimentul s-a bucurat de doua premiere, o a doua scena de muzica si formatii live precum Satellites si Cred ca sunt Extraterestru. In fiecare an organizatorii au invitat tot mai multi artisti sa ia parte la eveniment. Anul acesta nu doar ca aproape s-a dublat numarul de artisti fata de anul trecut, dar s-a dublat si numarul de participanti. 5.000 de persoane au fost prezente in cele 4 zile, bucurandu-se astfel atat de festival, cat si de frumusetea zonei. Valea Draganului este a 3-a locatie pe care evenimentul o promoveaza, oferindu-le astfel participantilor o experienta cu totul noua prin care sa se bucure de frumusetile plaiurilor.

”Comunitatea festivalului a crescut in fiecare an, evenimentul fiind promovat cel mai mult de la gura la gura de catre participanti, de catre cei care doresc cu adevarat sa ia parte la aceasta experienta de 4 zile in varf de munte. Participarea la MOX presupune sa dormi in cort sub un cer instelat, sa prinzi apusuri colorate, sa mananci paine cu zacusca si slanina, sa faci dus cu apa dezmortita in mijlocul padurii, sa respiri aer curat, sa te așezi într-un hamac si sa uiti de tine, sa te arda soarele, sa te pui singur la coada la bar si sa te trezesti ca ciocnesti pahare cu oameni pe care tocmai i-ai cunoscut, să dansezi până nu te mai țin picioarele și să nu vrei să te mai oprești, să te încălzești noaptea la un foc de tabara lasandu-ti gandurile sa zboare, sa interactionezi spontan cu alti participanti si sa descoperi multe suflete frumoase. Este locul din care te vei intoarce cu un album plin de amintiri s i cel mai probabil cu unu, doi, trei, patru, cinci prieteni noi” – a declarat Marius Bugeac, P.R.-ul festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *