Wi-Fi gratis in alte 6 noi locuri publice din Cluj-Napoca

Primaria extinde reteaua de Wi-Fi gratuit din Cluj-Napoca; alte sase noi zone cu acces Wi-Fi sunt disponibile pentru clujeni si turisti, respectiv: Piata Garii (zona statiei de biciclete Cluj Bike); Piata Stefan cel Mare (parcul din zona Operei Romane); intersectia G. Baritiu – Splaiul Independentei (zona Operei Maghiare); Piata Mihai Viteazu – intersectie cu strada Horea; Piata Mihai Viteazu – zona halei agroalimentare; Baza sportiva Gheorgheni (zona intrarii).

Acestea au fost puse in functiune treptat pe parcursul ultimelor saptamani. In fiecare dintre zone se pot loga simultan pana la 250 de utilizatori. In cazul in care va exista interes crescut pentru folosirea acestor noi puncte de acces la internet, se va putea suplimenta numarul maxim de utilizatori pe fiecare in parte.

Pentru perioada urmatoare, Primaria Cluj-Napoca vizeaza extinderea retelei de internet wireless gratuit si in alte zone din cartierele orasului. In acest moment, Wi-Fi gratuit pus la dispozitie de Primarie mai este disponibil in Piata Unirii, pe Bulevardul Eroilor si in Parcul Central Simion Barnutiu.

Potrivit informatiilor postate de primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, pe Facebook, cele sase zone noi de Wi-Fi au fost puse in functiune treptat pe parcursul ultimelor saptamani, iar in fiecare dintre zone se pot loga simultan pana la 250 de utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *