Nelson Mondialu sparge limitele in social media

Nelson Mondialu (pe numele sau adevarat Pop Nelson Simone), clujeanul numit uneori de presa si interlopul simpatic pentru trecutul sau aventuros, sporeste vertiginos in popularitate pe zi ce trece, avand in prezent peste un milion de fani, atat in Romania, cat si in strainatate.

Canalul sau de baza de pe Youtube, “Nelson Mondialu”, care se apropie rapid de 270.000 de subscriberi, trateaza intr-un mod inteligent, corect si, mai ales, amuzant, situatii cotidiene de viata.

Mondialu este prezent pe Youtube si cu alte canale, dintre care mentionam “Nelson Caterinca”. Pe Youtube, Nelson face in medie mai multe zeci de mii de vizualizari pe material incarcat, in pofida faptului ca frecventa postarilor sale este una foarte ridicata, ceea ce impieteaza oarecum difuzarea, dupa cum cunosc cei care se ocupa de online.

Expresii precum “Măăăiii”, “Awala”, “Tieee tata” si altele binecunoscute, apartin lui Nelson Mondialu si au ajuns atat de consacrate incat sunt plagiate de alti vloggeri, cum ar fi Dorian Popa, care se folosesc de acestea in mod curent.

Popularitatea si impactul lui Nelson Mondialu demonstreaza pe deplin ca nu sunt exagerate versurile binecunoscute: Eu sunt Nelson Mondialu,/Ma cunoaste tot Ardealul,/Cu totii imi stiu nebunia,/Inveselesc Romania. In materie de Facebook, Nelson are pe contul personal peste 240.000 followers.

Familia sa este si ea prezenta si activa pe internet

Fiul lui Nelson, Livian (“Oconasu”), vine la randul sau tare din urma si incepe sa iasa din umbra tatalui sau, cu videoclipuri tari. El a fost un elev model in liceu si si-a terminat facultatea, fiind in prezent sportiv la clubul Profighters Cluj-Napoca Kyokushin Karate.

La randul sau este un vlogger mult mai bun decat Dorian Popa, care-i copiaza gesturile, dupa cum le copiaza si pe cele ale tatalui sau. Livian, pe numele sau intreg Pop Nelson Livian, administreaza pagina Livian Outlet, unde comercializeaza online imbracaminte quality.

Si sotia lui Nelson, Liana (“Oconasa”), este un personaj celebru online. O foarte buna bucatareasa, a castigat in scurt timp un numar impresionant de abonati pe canalul sau de Youtube “Gateste cu Oconasa preparate bune”.

Impreuna cei trei cuceritori clujeni ai spatiului din online au bine peste un milion de fani in social media, respectiv Youtube, Facebook, Instagram.

5 thoughts on “Nelson Mondialu sparge limitele in social media

 • 25 mai 2018 la 17:08
  Permalink

  are tata calitate 22 de karate 🙂 (Y)
  mersi pentru descrierea frumoasa la adresafamiliei mele !

  Răspunde
  • 25 mai 2018 la 18:25
   Permalink

   Sunteti clujeni cu care ne mandrim!

   Răspunde
 • 26 mai 2018 la 19:12
  Permalink

  Oconasu bombardier
  Primire exemplara din partea vameșilor și politiei de frontiera la întoarcerea din Austria

  Răspunde
 • 27 mai 2018 la 23:11
  Permalink

  Atatea universitati si tot nelson ramane valoarea cu care se mandreste clujul!

  Răspunde
  • 28 mai 2018 la 20:17
   Permalink

   Cluj napoca e numărul 1 la toate capitolele
   Universitati
   IT
   Calitatea vieții
   Seriozitate
   Oameni sinceri și muncitori
   Acum și în trecut la fotbal
   Și la ce mai vrei tu.
   Acum datorita celui mai bun YouTuber în caterinca stand up comedy și multe altele Nelson mondialul avem și aici tot locul 1.
   Cluj ….restul e poveste!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *