O banda in plus spre Baciu

Autovehiculele care se aglomereaza din Baciu spre Cluj-Napoca vor primi un ajutor semnificativ. Acesta va consta in inca o banda pentru circulatia rutiera.

Dupa cum se cunoaste, traficul de pe Calea Baciului se impotmoleste la podul peste Valea Seaca. Largirea strazii a tot fost anuntata de atat autoritatile din Cluj-Napoca, cat si de cele din Baciu. Se pare ca, in sfarsit, acum se va intampla si inca o banda va fi disponibila peste pod.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin DRDP Cluj, a atribuit saptamana trecuta contractul de proiectare si executie pentru lucrarile de largire a podului de pe DN 1F.

Castigatoare este o asociere de firme. Ele sunt City Group SRL, din Hereclean, judetul Salaj, alaturi de Total Construct SRL, din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud. Cu cea mai mare graba, vineri s-a dat si ordinul de incepere a lucrarilor.

Licitatia a avut loc in luna mai, dar atunci nu s-a reusit stabilirea unui castigator. Pretul lucrarii este de circa un milion de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *