O banda in plus spre Baciu

Autovehiculele care se aglomereaza din Baciu spre Cluj-Napoca vor primi un ajutor semnificativ. Acesta va consta in inca o banda pentru circulatia rutiera.

Dupa cum se cunoaste, traficul de pe Calea Baciului se impotmoleste la podul peste Valea Seaca. Largirea strazii a tot fost anuntata de atat autoritatile din Cluj-Napoca, cat si de cele din Baciu. Se pare ca, in sfarsit, acum se va intampla si inca o banda va fi disponibila peste pod.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin DRDP Cluj, a atribuit saptamana trecuta contractul de proiectare si executie pentru lucrarile de largire a podului de pe DN 1F.

Castigatoare este o asociere de firme. Ele sunt City Group SRL, din Hereclean, judetul Salaj, alaturi de Total Construct SRL, din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud. Cu cea mai mare graba, vineri s-a dat si ordinul de incepere a lucrarilor.

Licitatia a avut loc in luna mai, dar atunci nu s-a reusit stabilirea unui castigator. Pretul lucrarii este de circa un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.