O romanca a pus mana pe mostenitorul imperiului Ferrari

Romina Gingasu a devenit de curand sotia lui Piero Ferrari. Cei doi s-au casatorit sambata trecuta, in secret. Romina si Piero traiesc o poveste de dragoste inca din anul 2016, iar acum au decis sa isi uneasca destinele. Ceremonia a avut loc in weekend pe insula Capri, iar alaturi le-au fost invitati alesi pe spranceana.

Piero Ferrari este fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul marcii Ferrari.

Piero Lardi Ferrari s-a nascut in anul 1945 si este un om de afaceri italian. La aceasta ora barbatul detine 10% din actiunile companiei Ferrari, primite mostenire de la tatal sau, celebrul Enzo Ferrari. Italianul are o avere estimata la 4,5 miliarde de dolari.

Romina Gingasu este romanca originara din Bucuresti. Ea a avut o relatie acum cativa ani cu Silvius Prigoana, fiul cel mic al lui Silviu Prigoana din primul mariaj.

Romanca era angajata la Bombardier, o companie producatoare de avioane. Meseria ei este sa vanda aeronave de afaceri celor mai bogati oameni din lume. In acest mod l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Ei s-au aflat pe acelasi aeroport italian, Milano Linate, pentru a fi dusi pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

One thought on “O romanca a pus mana pe mostenitorul imperiului Ferrari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *