Potentialul turistic al judetului Cluj, promovat in Republica Moldova

Consiliul Judetean Cluj va participa in perioada 7-10 februarie 2019, prin intermediul Centrului National de Informare şi Promovare Turistica din cadrul aparatului de specialitate al forului administrativ judetean, la Targul International de TOURISM.LEISURE.HOTELS de la Chisinau.

Evenimentul reprezinta singura expozitie din domeniul turismului si agrementului din Republica Moldova, constituind, astfel, o buna oportunitate de comunicare cu specialistii moldoveni din domeniu si, respectiv, de familiarizare a publicului tinta cu potentialul si cu intreaga gama de servicii turistice oferite de judetul Cluj.

Fiind vorba despre o tara vecina si de care ne leaga o relatie mai mult decat speciala, Consiliul Judetean a apreciat ca fiind oportuna cunoasterea cat mai in detaliu de catre potentialii turisti moldoveni a ofertei si a patrimoniului turistic al judetului Cluj, scop in care a fost pregatita o prezentare ampla cuprinzand tot ceea ce inseamna obiective turistice, activitati de agrement desfasurate pe tot parcursul anului si evenimente care au facut cunoscut judetul Cluj pe plan international. Nu in ultimul rand, va fi prezentata si diversitatea gastronomica locala, vizitatorii putand sa deguste o serie de bunatati culinare traditionale din zona Clujului.

Printre participantii la TOURISM.LEISURE.HOTELS se regasesc ministere de resort si birouri nationale de turism, operatori turistici, agentii de turism, companii aeriene, transportatori, unitati de cazare, statiuni, companii de asigurari.

Declaratie a presedintelui CJ

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj: “E o atentie aparte pe care ne propunem sa o acordam, in general, relatiei cu Republica Moldova. Dincolo de numeroasele aspecte care ne apropie si ne unesc, legate de istoria, limba si cultura comuna, consider ca modalitatea optima pentru ca fratii nostri de peste Prut sa redescopere Romania, Transilvania si Clujul e prin experienta directa, la fata locului. In acest fel, vizitandu-ne ca oaspeti si ca turisti, moldovenii vor avea ocazia sa ne cunoasca judetul, cu tot ceea ce are acesta mai bun si mai frumos de oferit”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *