Ambasadorul UK la Bucuresti, in vizita la scoala regala din Cluj

Royal School in Transylvania a avut ieri onoarea si placerea sa primeasca vizita Excelentei Sale domnul Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti.

Distinsul oaspete a fost primit cu caldura si entuziasm de elevii si cadrele didactice. Un grup de elevi format din ambasadorii Royal School l-a primit pe Excelenta Sa, alaturi de care au facut un tur al scolii, oprindu-se la fiecare clasa (nu au lipsit provocarile deja „obisnuite” pentru fiecare oaspete de seama, cu invitatia de a trage la poarta de fotbal din hol cu un softball).

Excelenta Sa Domnul Ambasador a aflat cateva „secrete” din viata scolii: ce este, de fapt, sala Aquarium, ce fac personajele indragite britanice ca Winnie the Pooh, Peter Pan, Merry Poppins in scoala noastra, faptul ca oricand ne putem retrage in cabinetul de prim ajutor, daca sanatatea noastra o cere, avand la dispozitie permanent un cadru medical, pentru ce ne foloseste o cabina telefonica din Londra in mijlocul scolii, ca – daca ne vom da pe toboganul urias – s-ar putea sa „aterizam” chiar in fata lui Big Ben, care la Royal School nu este in reparatie si arata tot timpul ora exacta, ca orele de drama, dar si alte activitati care presupun miscare, se desfasoara de cele mai multe ori chiar in fata Parlamentului Britanic, nu foarte departe de London Eye si Tower Bridge…

Excelenta Sa Domnul Ambasador Andrew Noble a initiat discutii cu fiecare grup de varsta in parte, afland lucruri interesante despre elevii scolii: Royal School in Transylvania are elevi din peste 23 de tari, multi dintre ei vorbesc patru limbi straine, iar limba engleza o stapanesc la un nivel foarte ridicat, chiar daca unii dintre ei au pasit pentru prima oara intr-o scoala acreditata Cambridge abia doar in urma cu cinci luni.

Excelenta Sa Ambasadorul Marii Britanii si Irlandei de Nord a mai aflat ca a veni zilnic la Royal School nu este un „must”, dar este o placere, ca tristetea apare doar atunci cand vine weekendul sau vacanta si copiii trebuie sa stea departe de scoala; ca orele de arta, de muzica sunt tot atat de distractive ca si orele de matematica, IT si stiinte, iar cand vine vorba de evenimentele organizate de scoala, foarte mult asteptate de elevi, intreaga comunitate Royal School se implica, precum o mare familie. In aceasta scoala, a scrie si a ilustra o carte de poezii la varsta de 11 ani se impaca excelent cu a fi foarte bun la matematica si stiinte.

Scoala a fost deschisa oficial in 2015 de catre Alteta Sa Regala Printul Radu si este destinata elevilor care doresc sa aiba parte de o educatie in stil britanic prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transylvania este membru COBIS (Consiliului Scolilor Internationale Britanice), este acreditata de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial si liceal, fiind inregistrata in Registrul Scolilor Internationale din Romania de ARACIP. Scoala ofera educatie preuniversitara pentru elevi cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.

Liceul deschis in anul 2017 continua si fructifica munca excelenta a echipei profesorale de la ciclul primar, oferind elevilor sansa de a studia pentru calificarile Cambridge IGCSE si AS / A Level, recunoscute in intreaga lume pentru calitatea si justetea lor.

In acest an scolar, Royal School in Transylvania are inca locuri disponibile pentru elevi cu varstele intre 4-7 si 11-18 ani.

Pentru mai multe informatii sau pentru a beneficia de o zi GRATUITA la Royal School pentru copilul Dumneavoastra, contactati scoala pe adresa contact@royalschool.ro, vizitati www.royalschool.ro sau sunati la telefon +40 770 103 108.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *