Prima zi de plata a taxelor si impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018

Luni, 8 ianuarie 2018 incepand cu ora 8.00, la sediul din Piata Unirii nr. 1 si la toate primariile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetateni de pe strada Motilor nr. 7 se vor incasa toate tipurile de taxe si impozite locale, precum si abonamentele de parcare din municipiul nostru.

Le reamintim contribuabililor ca toate aceste taxe si impozite pot fi achitate in termen, beneficiind de toate facilitatile si bonificatiile pana in data de 2 aprilie 2018 (avand in vedere faptul ca 31 martie este o zi de sambata).

De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor ca exista alternative de plata care se ii scuteasca de deplasarea fizica la un ghiseu al institutiei administrative. Astfel, taxele si impozitele locale se pot achita si in modalitatile alternative urmatoare: direct la ghiseele institutiei in numerar sau cu card bancar; online, pe site-ul primariei; online, pe site-ul ghiseul.ro; tot online, cu ajutorul codului QR de pe instiintarea de plata a impozitelor (pe care o vor primi in perioada urmatoare, conform legii, in cutiile postale); virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie.

Informatii privind plata taxelor si impozitelor locale prin virament bancar, in conturile de trezorerie ale Primariei Cluj-Napoca, se pot gasi pe site-ul Primariei mun. Cluj-Napoca, sectiunea Taxe si Impozite/Informatii/Informatii despre conturile IBAN, sau accesand link-ul care se gaseste aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *