Primaria cauta voluntari pentru Zilele Clujului 2019

Primaria Cluj-Napoca cauta voluntari pentru Zilele Clujului 2019, care vor avea loc intre 27-30 septembrie.

An de an, timp de 4 zile, sarbatoarea orasului – a XI-a editie – aduce o vibratie aparte comunitatii, reunind mii de clujeni si turisti la peste 100 de evenimente, care se desfasoara in timpul festivalului in 30 de locuri din Cluj-Napoca. Anul trecut, peste 150 de voluntari grozavi au dat culoare si energie activitatilor dedicate orasului, pentru ca totul sa se desfasoare conform asteptarilor si exigentelor publicului.

Cateva motive pentru care sa participi ca voluntar la Zilele Clujului 2019:

Evenimentul este unul de mare amploare, care aduce impreuna zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;

Noi experiente pentru fiecare in parte in ceea ce priveste organizarea de evenimente;

Legarea de noi prietenii si conexiuni – in fond, chiar motto-ul evenimentului este ”Creeaza legaturi”.

Conditii pentru inscriere: sa ai 18 ani impliniti cu cel putin o zi inainte de eveniment; sa fii o persoana responsabila, adaptabila, implicata si descurcareata; disponibilitate in perioada evenimentului.

Inscrierile se pot face pana la data de 2 septembrie 2019, iar formularul este disponibil pe pagina de facebook “Zilele Clujului” si pe website-ul Primariei Cluj-Napoca. In campul „Domenii de interes pentru voluntariat” trebuie specificat Zilele Clujului.

Formularele sunt disponibile si la Centrul de Informare pentru Cetateni al Primariei Municipiului Cluj-Napoca, Calea  Motilor nr. 7. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email sau depuse la Registratura Primariei, Str. Motilor nr. 7. Fiecare aplicatie va fi insotita de o poza tip buletin (poza portret).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *