Pro Romania va avea liste proprii la alegerile europarlamentare

Corina Cretu a anuntat, sambata, ca Biroul Executiv National al Pro Romania a decis ca formatiunea sa participe cu liste proprii la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Lista va fi deschisa de catre fostul premier Victor Ponta.

Prima intalnire a Biroului Executiv National al Pro Romania de anul acesta a fost ocazia pentru a cristaliza pozitiile publice cu privire la cele mai dezbatute subiecte din spatiul public in aceasta perioada, in acord cu agenda europeana actuala si provocarile care se intrevad pentru urmatoarea sesiune”, a scris Corina Cretu, sambata pe Facebook.

Ea a adaugat ca fostul premier Victor Ponta deschide lista candidatilor Pro Romania. La europarlamentarele din 9 iunie partidul va merge singur in alegeri.

Hotararea noastra ramane clara, de a candida singuri pentru alegerile europarlamentare din 9 Iunie. Victor Ponta este cap de lista. Contam pe sprijinul dumneavoastra, singurii aliati in aceste vremuri tulburi!”,  a completat Cretu.

La randul sau, Victor Ponta a precizat ca Pro Romania va avea candidati educati, experimentati si bine pregatiti.

Alaturi de Corina Cretu – singurul comisar european social-democrat – Pro Romania va propune candidati bine pregatiti, educati si experimentati, capabili sa ii reprezinte cu mandrie pe romani la Bruxelles!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *