Revelion de top la Complexul Turistic Capus

Anul acesta locul unu in topul informal al petrecerilor de Revelion trebuie adjudecat de Complexul Turistic Capus – Motel, Restaurant & Terasa. Oaspetii s-au bucurat de conditiile de clasa si de lipsa aglomeratiei specifica restaurantelor-cantina din Cluj-Napoca.

Mancarea de meniu a fost toata produsa de Camara Gospodarului care a deschis recent o locatie pe str. Parcul Feroviarilor nr. 20. Este vorba despre un magazin cu preparate sanatoase, gatite traditional, fara adjuvanti nocivi. Patronul complexului, Ghita Nica, a animat personal atmosfera.

Participare selecta

A participat doar lume buna, din Craiova, Constanta, Timisoara, Valcea, si chiar o familie de romani stabiliti in Dortmund. Cei doi baieti de 17 ani ai familiei sunt fotbalisti la echipa de tineret a Borussiei, antrenati de Marcel Raducanu. Fostul mare jucator l-a felicitat telefonic pe organizator, prin intermediul tatalui fotbalistilor, si le-a urat distractie placuta petrecaretilor. Grupul de la Craiova a fost sufletul petrecerii, buna dispozitie olteneasca dand tonul petrecerii.

Participantii au venit din Craiova, Constanta, Timisoara, Valcea, si chiar din afara tarii.

Participantii la revelion au avut parte a doua zi de o petrecere din partea casei. Aceasta a cuprins vitel la protap, ciorbe, praline, visinata, palinca, sarmale, vin, balmos si altele, toate din productie proprie.

Raluca Pascalau si formatia au asigurat partea artistica in ambele seri, punctate si cu focuri de artificii.

Complexul Turistic Capus – facilitati

Complexul ofera spa cu 3 jacuzzi, sauna uscata, camera salina, vestiar, 2 bai, dusuri. Cazarea se poate face in camere la Motel sau casute cu incalzire si baie proprie. Sunt disponibile trei sali de evenimente, sala cea mai mare fiind Elegance Events Hall, care a gazduit si Revelionul.

Complexul turistic beneficiaza de o asezare geografica foarte favorabila, in apropiere de Cluj-Napoca. Acesta se situeaza imediat la iesirea dinspre Gilau inspre Huedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *