Sala a fost ieri in picioare la spectacolul aniversar Lord of the Dance

Ieri, 18 mai, inceperea celei de-a 13-a editii TIMAF a fost marcata cu un spectacol istoric, celebrat in zeci de tari, din intreaga lume – Lord of the Dance “25 YEARS OF STANDING OVATIONS”.

Peste 3500 de participanti s-au bucurat de impresionanta coregrafie a celebrului Michael Flatley si de compozitiile devenite marca a spectacolului.

25 de ani de spectacol si maestrie a dansului irlandez. Asta a insemnat spectacolul “25 years of standing ovations”. O echipa de 40 de dansatori au cucerit scena si publicul prezent, prin coregrafia fantastica, pregatita special pentru acest show aniversar si care a ridicat toata sala in picioare.

Cu zeci de spectacole sold out in intreaga lume, “25 Years of Standing Ovations” a fost un show complet cu  efecte viziuale speciale si proiectii 3D, acrobati de talie mondiala, si muzica live.

Show-ul de la Cluj-Napoca, a fost primul din cele trei spectacole sustinute in Romania. A facut parte din Turneul Mondial – Lord of the Dance “25 years of standing ovations”. Turneul a avut reprezentatii de succes in intreaga lume. Printre tarile in care a avut succes se numara Germania, Canada, Irlanda, Marea Britanie, Dubai, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *