Peste o suta de trasee de transport persoane in judet, scoase la licitatie

Consiliul Judetean a scos la licitatie contractul privind delegarea serviciului de transport public judetean de persoane in judetul Cluj. Procedura vizeaza atribuirea a nu mai putin de 116 trasee de transport ramase neacoperite.

Contractul priveste delegarea a 116 trasee de transport judetene. Aceste fac parte din cele 146 cuprinse in Programul de transport public judetean de persoane prin curse regulate in judetul Cluj pe anii 2023-2028.

Operatorii interesati pot depune ofertele lor, pe loturi, pana in data de 20 iunie 2023, ora 15.00.

Criteriul de atribuire al licitatiei este „cel mai bun raport calitate-pret”. Mai multi factori se au in vedere la evaluare. Acestia sunt: tariful mediu/km/loc, capacitatea de transport, vechimea parcului auto, dotarile mijloacelor de transport, norma de poluare a autobuzelor/microbuzelor, etc.

In urma adjudecarii licitatiei, Consiliul Judetean Cluj va incheia cu operatorii declarati castigatori un contract de delegare a serviciului de transport. In baza acestuia se vor emite licente de traseu care le va oferi posibilitatea operarii traseului judetean ofertat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *