Techsylvania 2023 aduce speakeri de renume international

La a 10-a editie a evenimentului care pune din nou Romania pe harta mondiala a tehnologiei, Techsylvania propune in acest an un format inedit, intr-o noua locatie. Evenimentul se desfasoara la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca intre 7 si 8 iunie. Va cuprinde conferinta propriu-zisa, workshop-uri, sesiuni Q&A si evenimente satelit.

Participantii vor avea ocazia de a vedea, in premiera in Romania, prezentari ale unor invitati de exceptie. Printre acestia, il gasim pe Lars Rasmussen (Google Maps), creatorul celei mai ultilizate aplicatii de navigare care are peste 1.2 miliarde de utilizatori. Pentru entuziastii din domeniul e-commerce, Techsylvania il aduce pe scena pe Al Doan. Acesta este fondatorului imperiului de quilting de $100M care a cumparat 2 orase pentru a-si dezvolta business-ul.

Printre speakerii care urca pe scena Techsylvania se mai numara:

Scott Chacon – A cofondat & vandut GitHub, o platforma cu 100 de milioane de dezvoltatori pentru 7.5 miliarde dolari;

Slava Rubin – A fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din intreaga lume;

Yossi Matias – Directorul fondator al Centrului Google din Israel si lider al eforturilor de AI din Europa;

Printul Constantijn van Oranje al Olandei – Un pilon important care sustine cuantificarea si accelerarea ecosistemului tehnologic al Olandei.

La ce sa ne asteptam

La a zecea editie a conferintei Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci si reprezentanti ai unor companii romanesti de top. Acest lucru demonstreaza faptul ca Romania este o tara cu potential urias in ceea ce priveste investitiile in diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligentei artificale. Evenimentul Techsylvania este in continua crestere, atragand participanti prin temele inedite si prin speakerii de valoare prezenti” , a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.

Cei 3.000 de participanti asteptati la eveniment provin si anul acesta din mediul corporate, dar si toate domeniile antreprenoriatului, fie ca vorbim de tehnologie si IT sau investitori si CEO-s din companii cheie.

Participantii se pot inscrie gratuit la cele peste 20 de evenimente satelit care se vor organiza si in afara sediului central de la Cluj Innovation Park. Evenimentele satelit vor aduce o savoare speciala atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania.

Biletele la conferinta se pot achizitiona la un pret special de pe site-ul Techsylvania pana in data de 18 Mai. Foloseste codul promotional TECHCOMMUNITY25 care ofera 25% discount biletelor Premium si Builder.

Si la aceasta editie sunt alaturi de echipa organizatorica partenerii care sustin Techsylvania.

UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei editii.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Banca Comerciala Pan Europeana. Grupul prezinta o oferta unica de servicii in Italia, Germania, Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare. Banca ofera servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume. Este cunoscuta pentru motorul de cautare pe internet si gama larga de servicii de software, hardware si cloud computing. Google a fost implicata activ in dezvoltarea comunitatii de tehnologie din Romania, oferind sprijin pentru start-up-uri si sustinand programe educationale in domeniul tehnologiei.

Lista sustinatorilor inovatiei si tehnologiei prezenţi in cadrul Techsylvania continua cu: Happening; MassMutual; Betfair Romania Development; METRO.digital; NTT Data; Turkish Airlines; Telenav; Blu Capital Partners; Laurentiu, Laurentiu & Asociatii; Primaria Cluj-Napoca; Consiliul Judetean Cluj.

Techsylvania este cea mai mare platforma de crestere prin tehnologie din Romania si unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialisti din intreaga lume dezbat idei revolutionare. Totul intr-un spatiu care faciliteaza interactiuni valoroase intre companii mari din Romania, antreprenori, startup-uri si fonduri de investitii. Evenimentul a fost creat in 2014 de catre Oana Petrus si Vlad Ciurca. In ultimii 10 ani, Techsylvania a adus impreuna la Cluj peste 20 000 de pasionati de technologie si business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *